Saavutettavuus kvarkenports.com-sivustolla

Kvarken Ports on vastuussa tästä verkkosivustosta. Toivomme mahdollisimman monen käyttävän sivustoa. Tällä sivulla kerrotaan, kuinka kvarkenports.com noudattaa lakia digitaalisen julkisen palvelun saavutettavuudesta (lagen om tillgänglighet till digital offentlig service). Sivulla kuvataan myös mahdollisia tunnettuja saavutettavuusongelmia ja kerrotaan, kuinka voit ilmoittaa meille puutteista voidaksemme korjata ne.

Kuinka saavutettava verkkosivusto on?

Tiedämme, että verkkosivuston saavutettavuudessa on puutteita. Lisätietoja saadaksesi katso kappale Ei-saavutettava sisältö.

Mitä voit tehdä, jos et voi käyttää osaa verkkosivustosta?

Jos tarvitset kvarkenports.com-tietoa, joka ei ole saavutettavaa mutta joka muodostaa poikkeuksen lain soveltamisalalla olevan kuvauksen mukaan, voit ottaa meihin yhteyttä.

Vastausaika on normaalisti yksi työpäivä. Meihin saa yhteyden seuraavasti:

Ilmoita puutteista verkkosivuston saavutettavuudessa

Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivustomme saavutettavuutta. Jos huomaat ongelmia, joita ei kuvailla tällä sivulla, tai jos olet sitä mieltä, ettemme täytä lain vaatimusta, ota meihin yhteyttä, jotta saisimme tietää ongelmasta.

Valvonta

Digitaalisen hallinnon viranomaisella on vastuu valvoa lakia digitaalisen julkisen palvelun saavutettavuudesta (lagen om tillgänglighet till digital offentlig service). Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä näkökantaasi, voit ottaa yhteyttä digitaalisen hallinnon viranomaiseen (Myndigheten för digital förvaltning) (linkki toiseen verkkosivustoon) ja valittaa asiasta.

Teknistä tietoa verkkosivuston saavutettavuudesta

Tämä verkkosivusto on osittain yhteneväinen digitaalisen julkisen palvelun saavutettavuus -lain (lagen om tillgänglighet till digital offentlig service) kanssa alla kuvailtujen puutteiden vuoksi.

Ei-saavutettava sisältö

Yhteensopimattomuus lain vaatimusten kanssa

  • Sivustolla olevat PDF:t on ladattu kauan sitten (osin useita vuosia vanhoja) eivätkä ne ole saavutettavia. Vaihdamme ne tai muutamme ne lomakkeiksi koska
  • Linkkitekstit voivat olla epäselviä.
  • Kuvissa ei toisinaan ole selitystä tai ne selitetään epäselvästi.

Kohtuuton rasite

Kvarken Ports viittaa poikkeukseen alla olevan sisällön kohtuuttomasta rasitteesta digitaalisen julkisen palvelun saavutettavuus -lain (lagen om tillgänglighet till digital offentlig service) § 12 kanssa.

Kvarken Ports on alkanut mukauttaa tunnettuja ongelmia verkkosivuilla. Vetoamme kohtuuttomaan rasitteeseen lueteltujen ongelmien kohdalla, joita emme onnistuneet selvittämään. Rakennamme lähitulevaisuudessa uuden verkkosivuston, joka on kokonaan saavutettava.

Kuinka testasimme verkkosivuston

Olemme tehneet itsearvioinnin (sisäinen testaus) kvarkenports.com-sivustosta. Viimeinen arvio tehtiin 10. lokakuu 2021.

Verkkosivusto julkaistiin 18. lokakuu 2021.

Selonteko päivitettiin viimeksi 18. lokakuu 2021.